Demo

Infrastructură

Infrastructură de servere şi spaţii de stocare, programe de virtualizare, servere virtuale, accesarea datelor de oriunde, de pe orice dispozitive (telefon, laptop, tabletă, etc.), cu sisteme de siguranţă a datelor de ultima generatie.


Pentru a putea oferi cel mai ridicat grad de securitate, disponibilitate şi performanţă pentru serviciile de hosting oferite, utilizăm un datacenter de înaltă performanţă, securizat conform standardelor şi cu redundanţă la fiecare nivel de filtrare, procesare, transfer şi stocare a datelor, pentru asigurarea unui uptime de peste 99,9%.

UP TIME 99,9%
Infrastructura Hardware este compusă din echipamente generaţie 2014:
  • Servere blade Dell M620
  • Sisteme de stocare NetApp FAS2240 cu disk-uri tehnologie SAS
  • Reţea SAN redundanţă cu switch-uri Dell M8024-k 10Gb
  • Sistem de securitate FortiGate 200D (NGFW, IPS, AV, web filtering)
  • Configuraţie Redundanţă BGP cu 2 provideri, folosind routere Juniper seria SRX
  • Sistem de backup-to-disk care garantează consistenţa aplicaţiilor, folosind Veeam Backup and Replication
  • Sistem de alimentare cu energie electrică dedicată cu o capacitate de peste 20 kW pentru echipamentele din datacenter, prevăzut cu un UPS APC şi un generator diesel cu autonomie de minim 24h pentru întreaga sarcină din datacenter. Sistem de comutare automată între alimentare reţea şi alimentare generator.
  • Auxiliare instalate: sistem de detecţie şi stingere incendiu cu gaze inerte, alarmare antiefracţie, supraveghere video, sistem de control acces bazat pe carduri magnetice, pază permanentă 24/7
  • Toate echipamentele sunt montate în rack APC 42U, asigurându-se alimentarea cu energie şi ventilarea necesară.

Platformele software pe care rulează aplicaţiile sunt deservite de o infrastructură VMware vSphere 5, care ne permite (folosind facilităţile de Live Migration, Distributed Resource Scheduler, High Availability) să oferim uptime la aplicaţiile hostate chiar şi in intervalele de mentenanţă alocate pentru hardware.

Investiţiile în aceste echipamente performante au fost făcute pentru a putea furniza clienţilor noştri cele mai performante condiţii în care să-şi ruleze aplicaţiile şi serviciile, astfel încât produsele oferite să fie scalabile şi să garanteze o funcţionare neîntreruptă.

CARACTERISTICI DAVA DATA CENTER

Climatizare: surse neîntreruptibile de curent de tip modular, răcire, monitorizare constantă a echipamentelor şi a mediului
Protecţie la incidente: sisteme de detecţie şi stingere a incendiilor, centrală de efracţie
Alimentare curent electric: generatoare Diesel, UPS-uri
Securitate: pază fizică, sistem de supraveghere video
Internet: mai mulţi provideri de internet
Centru de administrare: suport prin call center, echipă tehnică de monitorizare şi intervenţie disponibilă 24x7

Website Security Test